ПАРТНЬОРСКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

 

СЕМИНАР „ПАРТНЬОРСКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ”

Партнирането е една от най-важните теми в живота ни. Стабилните връзки са основата на щастлив живот. Те са предпоставка за щастие и здраве. Как обаче да привлечем подходящия партньор или как да променим вече създадената връзка? Много често имаме представата, че другият е виновен и ако той направи нещо за себе си всичко ще е различно. Но дали е така? Какво всъщност можем да направим при създалата се трудност?

В своето подсъзнание носим модели и вярвания, които много често са в разрез с нашето щастие. Можем да извадим на светло тези скрити подводни камъни и да променим съдбата си.

Има невидими нишки, които ни свързват с нашето семейство по произход, както и тежести от нашите предци, които влияят на партньорските ни възможности. Това е променливо и разтоварващо. Кармичните модели са вече променливи. Позволете си този подарък, почувствайте се по свободни и  носещи собствената си съдба.

Семинарът е предназначен за индивиди и двойки търсещи отговори на въпроси свързани с партнирането. Обогатен е с практическа психотерапевтична работа за промяна и развитие.

Водещ: Аксиния Бешева – клиничен психолог, психопатология на развитието, сертифициран фасилитатор фамилни констелации.

Участието е само чрез предварително записване.

Телефон за въпроси и запитвания: 0896 888 299