Хюман Дизайн България – Да живееш дизайна си

Помнете, че сте от Новите Хора.

Направили сме преход през 1781 година от 7-центровото същество към човека с 9 енергийни Центъра.

Старият човек бе със 7 центъра (чакри) и се осланяше на догмите на религиите, управляван от външни авторитети.

Новият 9-центров човек е възприемчив и осъзнаващ. За него е важна вътрешната му истина и това да бъде авторитет сам за себе си.

Искате ли да разберете как най-добре да изразявате себе си като нов човек?
Искате ли да оставите назад инерцията на предишните поколения?
Искате ли да преодолеете съпротивата на околния свят?

ХЮМАН ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ

представя на вашето внимание въвеждащия курс

„ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ“ – РУСЕ

28-29 Март, 2015

С водещ: БОЖИДАР ЦЕНДОВ
международен лицензиран преподавател
по Хюман Дизайн за курса “Да живееш дизайна си”

Системата Хюман Дизайн придобива все по-голяма популярност у нас и по света, тъй като носи дълбоко и ценно познание, което помага да намерим и да се свържем с уникалната си автентична природа и да открием нашия вътрешен потенциал. Помага ни да разберем как ни влияят другите и как ние им влияем, когато общуваме. Системата открива пред нас важни ключове и начини да прилагаме конкретни практически стратегии за взимане на решения, за комуникация…, как да използваме емоционалното си състояние…, интуитивните ни дадености…, които ни позволяват да преминаваме по траекторията на живота с повече автентичност и лекота.

Синтезирани в Системата Хюман Дизайн са мъдростта от древните учения: и-дзин, астрология, кабала, ведическото познание за чакрите и съвременни научни достижения.

В този въвеждащ уъркшоп заедно ще изследваме личната си графика на Хюман Дизайн, която е ключ към разбирането на себе си на едно по-задълбочено ниво. Когато приложим в ежедневието си познанието за личния си житейски проект, резултатът е съзвучие със себе си, приемане на себе си и откриване на онези неща и хора, които са най-подходящи за нас.

– Искате ли да живеете по-хармонично?
– Да взимате решения без вътрешна борба и страх?
– Да се радвате на по-добри взаимоотношения с хората?

Желателно е при записване да оставите рождените си данни (дата, час и място на раждане), за да изработим предварително личната Ви графика, която ще ви е необходимо пособие по време на работата.

Кога: 28-29.03.2015 г.
Регистрация от 09:30, начало от 10:00 до 18:00ч.

Къде: гр. Русе, център „Озарея“, ул.“Николаевска“ 16, бл. 19 февруари, Вх.Б

В таксата участие е включен професионален учебник преведен на български език, който е утвърден от Международното училище по Дизайн на човека и e необходимо изискване за участие в курса. Учебникът носи детайлна информация за всичко засегнато в това въвеждащо ниво – цветен с описания, илюстрации и графики с обем над 200 страници.

Още след първия ден ще разберете колко е полезен курса, на който можете да се запишете сега.

За информация и записване: Веселин Михайлов,
info@humandesign-bg.com