Сугестопедичен курс по английски език

Не сте учили английски? Учили сте малко или много, но вие трудно да проговорите?
Искате да се изразявате с желание и свободно? Искате да общувате?Стандартните системи на обучение ви отегчават и натоварват?
Търсите алтернатива?

Методът СУГЕСТОПЕДИЯ е тук от десетилетия. Известен и разпространен по цял свят. Създаден от българския лекар и психотерапевт проф. Георги Лозанов, той е не само доказано по-лесен и ефективен начин за изучаване на чужди езици, но също и начин да се разгърне личностния потенциал.

За 5 седмици, по 5 дни в седмицата, по 4 учебни часа на ден имате шанса да се потопите в една дружелюбна и непринудена езикова среда, да преоткриете и да се насладите на ученето като процес и да се вдъхновите за много повече.

Как става това?
С игри! С радост! С музика и изкуство!

Странични ефекти:

►запаметявате големи дози учебен материал с лекота
►разговаряте свободно съвсем скоро
►забравяте за всякакви езикови бариери
►забавлявате се повече
►усмихвате се повече

Какво представлява самият курс?

Сугестопедичният езиков курс се състои от 100 учебни часа (45мин.), разпределени в 25 дни по 4 учебни часа дневно, с изключение на почивните дни. Работи се по специални сугестопедични учебници и специално разработени допълнителни материали. Сугестопедичният цикъл се състои от четири етапа: въведение, активен и пасивен концертен сеанс, разработка и представяне. Във всеки един етап седемте закона на сугестопедията/резервопедията се спазват едновременно, неотделимо един от друг при всеки момент на общуването. Няма домашна работа. Гаранция за резултати има при 100% посещаемост.

максимален брой участници в групата: 12

за информация и записване за входно интервю тел 0899 838 269

Водещ на курса:

Деница Александрова
преподавател сугестопед